Joanna Phillips-Lane
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Bridget Laing (gościnnie)
5.5 2003 Madeleine Dawson (gościnnie)
7.0 1993 Glenda Reeves (gościnnie)
6.8 1992 Helen Parker (gościnnie)
7.8 1989 Wendy Foley
0.0 1986 Roxy (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Claire Charlton (gościnnie)
9.5 1982 Karyn Clark (1992-1993)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joanna Phillips-Lane filmy Joanna Phillips-Lane najlepsze filmy Joanna Phillips-Lane zdjęcia Joanna Phillips-Lane galeria Joanna Phillips-Lane biografia Joanna Phillips-Lane nominacje Joanna Phillips-Lane nagrody i wyróżnienia Joanna Phillips-Lane filmografia Joanna Phillips-Lane aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.