Joanna Liszowska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Karolina, przyjaciółka Żarskiej (gościnnie)
4.2 2010 Magda, żona Krzysia
3.2 2009 Kamila Niechciał
7.1 2008 Małgorzata (gościnnie)
4.3 2007 Paulina
4.8 2006 Pielęgniarka (gościnnie)
4.4 2006 Laura
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Roksana Zdun (gościnnie)
5.6 2004 Maryla, dziennikarka TVP, znajoma Marcina
6.9 2004 Dziennikarka Iza
4.5 2003 Eliza Przepiórka (gościnnie)
6.7 2003 Jola, laborantka policyjna (gościnnie)
5.8 2003 Iza, kochanka Basena (gościnnie)
4.7 2002 Ala (gościnnie)
7.2 2002 Ewa, asystentka Tomka (gościnnie)
5.8 2001 Pacjentka (gościnnie)
7.0 1998 Joanna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joanna Liszowska filmy Joanna Liszowska najlepsze filmy Joanna Liszowska zdjęcia Joanna Liszowska galeria Joanna Liszowska biografia Joanna Liszowska nominacje Joanna Liszowska nagrody i wyróżnienia Joanna Liszowska filmografia Joanna Liszowska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.