Joanna Gleason
Data urodzenia: 1950-06-02
Miejsce urodzenia: Winnipeg, Kanada
Stan cywilny: trzykrotnie zamężna: 1. Paul G. Gleason (05.10.1975 - 28.06.1982, rozwód), syn Aaron; 2. Michael Bennahum (1984 - 1990, rozwód) 3. Chris Sarandon (od 1994)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Kim (gościnnie)
6.9
Nowszy model
Rebound, The
2009 Kim (gościnnie)
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Kim (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Sędzia Carmella Romano (gościnnie)
6.3
Powiedz tak
Wedding Planner, The
2001 Kim (gościnnie)
9.1 2000 Kim (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Kim (gościnnie)
7.5 1998 Kim (gościnnie)
7.2 1997 Kim (gościnnie)
3.7
Ślepy zaułek
Road Ends
1997 Kim (gościnnie)
6.8
Do usług
Temporarily Yours
1997 Kim (gościnnie)
4.0 1997 Kim (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Kim (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Kim (gościnnie)
8.0
Edie i Pen
Edie & Pen
1996 Kim (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Kim (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Kim (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Kim (gościnnie)
10.0 1992 Kim (gościnnie)
7.2 1988 Kim (gościnnie)
7.8
Biografie
Biography
1987 Kim (gościnnie)
7.9
Hannah i jej siostry
Hannah and Her Sisters
1986 Kim (gościnnie)
7.6 1980 Kim (gościnnie)
5.0 1979 Kim (gościnnie)
7.0 1978 Kim (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joanna Gleason filmy Joanna Gleason najlepsze filmy Joanna Gleason zdjęcia Joanna Gleason galeria Joanna Gleason biografia Joanna Gleason nominacje Joanna Gleason nagrody i wyróżnienia Joanna Gleason filmografia Joanna Gleason aktor Joanna Gleason reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.