Joanna Borer
Data urodzenia: 1968-01-23

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Jolanta (gościnnie)
7.4
Madagaskar 3
Madagascar 3: Europe's Most Wanted
2012 (polski dubbing)
6.4 2009 Żona Surmacza (gościnnie)
8.1 2009 Jane Kennedy (polski dubbing) (gościn
6.7 2008 Nauczycielka Jaśka (gościnnie)
7.2 2008 Podinspektor Lucyna Malak
7.1 2008 Kobieta kupująca choinkę (gościnnie)
5.0 2005 Dziewczyna w Juryszkach (gościnnie)
6.9 2004 Nowacka, Matka Jacka (goscinnie) (gościnnie)
8.0 1999 Kelnerka(niewymieniony w czołówce)
6.8 1999 Sekretarka(niewymieniony w czołówce)
5.7 1999 Bogusia (gościnnie)
7.8 1999 Chłopiec / Michelle / Głos w budce samobójczej / Karmicielka w muzeum / Monique / Administratorka bloku / Wendy / Nauczycielka algebry starożytnego Egiptu / Dziwkobot 5000

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joanna Borer filmy Joanna Borer najlepsze filmy Joanna Borer zdjęcia Joanna Borer galeria Joanna Borer biografia Joanna Borer nominacje Joanna Borer nagrody i wyróżnienia Joanna Borer filmografia Joanna Borer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.