Joanna Adler
Data urodzenia: 1964-05-01
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2010 Syd (gościnnie)
7.0 2010 Syd (gościnnie)
7.7
Komisariat drugi
Unusuals, The
2009 Syd (gościnnie)
7.1
Detektyw Amsterdam
New Amsterdam
2008 Syd (gościnnie)
6.6
Tam gdzie ty
Down to You
2000 Syd (gościnnie)
7.4
Morderstwo doskonałe
Perfect Murder, A
1998 Syd (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Syd (gościnnie)
6.3 1996 Syd (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joanna Adler filmy Joanna Adler najlepsze filmy Joanna Adler zdjęcia Joanna Adler galeria Joanna Adler biografia Joanna Adler nominacje Joanna Adler nagrody i wyróżnienia Joanna Adler filmografia Joanna Adler aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.