Joan Tetzel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1960 Jane Zacod (gościnnie)
8.0 1960 Marie Vane (gościnnie)
6.5 1956 Ellen Burnside (gościnnie)
10.0 1955 (gościnnie)
7.4 1955 Tilda Durbin (gościnnie)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 Eve Ross (gościnnie)
10.0 1955 (gościnnie)
5.8 1954 Ann Laird (gościnnie)
7.0 1953 Martha Bardley (gościnnie)
8.5 1953 Pandora (gościnnie)
5.0 1950 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joan Tetzel filmy Joan Tetzel najlepsze filmy Joan Tetzel zdjęcia Joan Tetzel galeria Joan Tetzel biografia Joan Tetzel nominacje Joan Tetzel nagrody i wyróżnienia Joan Tetzel filmografia Joan Tetzel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.