Joan Sanderson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.5 1988 Różne role (gościnnie)
0.0 1985 Pani Hatfield #2 (1986)
0.0 1984 Nell Cresset
9.2 1983 Rachel Logan (gościnnie)
0.0 1979 (gościnnie)
0.0 1978 Ciocia Dorothy
9.1
Nie ma mitu bez kitu
Ripping Yarns
1976 Lady Bartelsham (gościnnie)
7.9
Hotel Zacisze
Fawlty Towers
1975 Pani Richards (gościnnie)
8.0 1974 Matka (gościnnie)
6.5 1972 (gościnnie)
6.7 1971 Pani Waddilove (gościnnie)
7.6 1970 (gościnnie)
0.0 1968 Doris Ewell
5.5 1967 Germaine (gościnnie)
0.0 1964 Pani Blayne (gościnnie)
10.0 1964 Angela Walker (gościnnie)
8.0
Opowieści młodych żon
Young Wives' Tale
1951 Pielęgniarka

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joan Sanderson filmy Joan Sanderson najlepsze filmy Joan Sanderson zdjęcia Joan Sanderson galeria Joan Sanderson biografia Joan Sanderson nominacje Joan Sanderson nagrody i wyróżnienia Joan Sanderson filmografia Joan Sanderson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.