Joan Prather
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 1978 Julie Brett (gościnnie)
7.7 1977 Janet McArthur Bradford
10.0 1976 Glory Dalessio
4.7
Uśmiech
Smile
1975 Robin
10.0 1974 Connie Tracy (gościnnie)
10.0 1973 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joan Prather filmy Joan Prather najlepsze filmy Joan Prather zdjęcia Joan Prather galeria Joan Prather biografia Joan Prather nominacje Joan Prather nagrody i wyróżnienia Joan Prather filmografia Joan Prather aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.