Joan Haythorne
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1978 Pani Shuttleworth
0.0 1977 Zamożna dama(gościnnie)
0.0 1976 Pani Covenden(gościnnie)
0.0 1969 Pani Bragge (gościnnie)
0.0 1969 Pani Travers (gościnnie)
0.0 1962 Ciocia Jane (gościnnie)
7.0 1961 Panna Rush
7.6 1955 Pani Mapleson-Finch
4.7 1955 Pani Brownlow (gościnnie)
0.0 1946 Mrs. Laxton-Jones

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joan Haythorne filmy Joan Haythorne najlepsze filmy Joan Haythorne zdjęcia Joan Haythorne galeria Joan Haythorne biografia Joan Haythorne nominacje Joan Haythorne nagrody i wyróżnienia Joan Haythorne filmografia Joan Haythorne aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.