Joan Harsant
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 1989 Sprzątaczka w Paradise Club
7.5 1981 Pokojówka (gościnnie)
6.0 1977 Klientka (gościnnie)
0.0 1976 Kelnerka(gościnnie)
4.0 1974 Funkcjonariuszka więzienna (gościnnie)
10.0 1964 Pielęgniarka (gościnnie)
8.6 1962 Kobieta z opieki społecznej (1969) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joan Harsant filmy Joan Harsant najlepsze filmy Joan Harsant zdjęcia Joan Harsant galeria Joan Harsant biografia Joan Harsant nominacje Joan Harsant nagrody i wyróżnienia Joan Harsant filmografia Joan Harsant aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.