Joan Greenwood
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1985 Pani Chloe Carlton (gościnnie)
7.0 1984 Lady Boscastle
6.2
Wyspa Ellis
Ellis Island
1984 Madame Levitska
7.0 1983 Pani Dangl
0.0 1981 Judith Harper (1982)
7.6 1970 Dollie Van der Biek (gościnnie)
0.0 1968 Pani Kent-Cumberland (gościnnie)
10.0 1964 (gościnnie)
7.0 1964 Nandina (gościnnie)
5.8 1962 Lady Dodo Fitzadam
0.0 1956 Claire (1956) / (1957)(gościnnie)
7.6 1955 Sheila Broadbent
8.7 1954 Ciotka Frances Ferris (gościnnie)
8.0
Opowieści młodych żon
Young Wives' Tale
1951 Sabina Pennant
8.0 1948 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joan Greenwood filmy Joan Greenwood najlepsze filmy Joan Greenwood zdjęcia Joan Greenwood galeria Joan Greenwood biografia Joan Greenwood nominacje Joan Greenwood nagrody i wyróżnienia Joan Greenwood filmografia Joan Greenwood aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.