Joan Blair
Data urodzenia: 1960-08-24
Miejsce urodzenia: Nowy Orlean, Luizjana, USA
Stan cywilny: mąż Jason M. Blair (27.08.1987 - 07.07.1990, rozwód)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2009 Rita (gościnnie)
6.9
Kobiety pragną bardziej
He's Just Not That Into You
2009 Rita (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Rita (gościnnie)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Rita (gościnnie)
7.5 2002 Rita (gościnnie)
5.9
Trzeci do pary
Third Wheel, The
2002 Rita (gościnnie)
7.9 2001 Rita (gościnnie)
7.4 2001 Rita (gościnnie)
6.7
Kocurek
Tomcats
2001 Rita (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Rita (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Rita (gościnnie)
0.0
Brutalne przebudzenie
Rude Awakening
1998 Rita (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Rita (gościnnie)
9.0 1950 Rita (gościnnie)
0.0 1943 Rita (gościnnie)
8.2
Sklep na rogu
Shop Around the Corner, The
1940 Rita (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joan Blair filmy Joan Blair najlepsze filmy Joan Blair zdjęcia Joan Blair galeria Joan Blair biografia Joan Blair nominacje Joan Blair nagrody i wyróżnienia Joan Blair filmografia Joan Blair aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.