Józef Kalita
Data urodzenia: 1928-09-02
Miejsce urodzenia: 1997-03-19
Stan cywilny: Radłowice, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 1989 Milicjant przed biurem paszportowym
7.4 1988 Mężczyzna na postoju taksówek przy Placu Zamkowym
7.1 1986 Chłop z siekierką
7.3 1985 Właściciel piwiarni(niewymieniony w czołówce)
4.4 1984 Widz na występie Bety
6.3 1979 Żołnierz Wehrmachtu
5.7 1978 Doręczyciel bomby(gościnnie)
7.6 1976 Trener Zdziśka
8.1 1976 Urzędnik w pracy Górnego
7.5 1975 Kutyrba
6.7 1975 Portier
6.9 1966 Konwojent bankowy
6.8 1964 Magazynier(gościnnie)
5.4 1958 Kapral zatrzymujący Staszka Zarembę
7.1 1956 Porucznik MO

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Józef Kalita filmy Józef Kalita najlepsze filmy Józef Kalita zdjęcia Józef Kalita galeria Józef Kalita biografia Józef Kalita nominacje Józef Kalita nagrody i wyróżnienia Józef Kalita filmografia Józef Kalita aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.