Józef Fryźlewicz
Data urodzenia: 1932-03-01
Miejsce urodzenia: Nowy Targ, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2000 Ksiądz Wit Brzycki
6.4 2000 Ksiądz(gościnnie)
6.2 1999 Karol Otto Kniaziewicz
7.7 1991 Kanclerz
6.0 1990 Daru(gościnnie)
8.0 1988 Arkadiusz Semplejarow
7.2 1988 Szczęsny
7.6 1987
6.2 1982 Dyrektor hotelu "Atlantic"
5.8 1981 Biskup Krasiński
5.3 1977 Antoni, inspektor policji
7.4 1977 Teofil Wiśniewski, prezes Trybunału w Galicji
6.8 1977 Kinol
7.8 1967 Żołnierz(niewymieniony w czołówce)
7.0 1963 pasażer PKSu

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Józef Fryźlewicz filmy Józef Fryźlewicz najlepsze filmy Józef Fryźlewicz zdjęcia Józef Fryźlewicz galeria Józef Fryźlewicz biografia Józef Fryźlewicz nominacje Józef Fryźlewicz nagrody i wyróżnienia Józef Fryźlewicz filmografia Józef Fryźlewicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.