Joachim Wichmann
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1983 (gościnnie)
6.0 1982 Dr. Herbert Brokstedt, Dyrektor
5.0 1981 (gościnnie)
7.0 1978 Kraske (gościnnie)
7.8 1977 Pan Pelz (gościnnie)
6.2 1974 Weyk / Weyrich (gościnnie)
0.0 1973 Glückklein (gościnnie)
10.0 1969 Dyrektor Schleyer (gościnnie)
0.0 1967 Alfred Briesheim(gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joachim Wichmann filmy Joachim Wichmann najlepsze filmy Joachim Wichmann zdjęcia Joachim Wichmann galeria Joachim Wichmann biografia Joachim Wichmann nominacje Joachim Wichmann nagrody i wyróżnienia Joachim Wichmann filmografia Joachim Wichmann aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.