Jo D. Jonz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Więzień grający w piłkę (gościnnie)
6.1 2009 Więzień grający w piłkę (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Więzień grający w piłkę (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Więzień grający w piłkę (gościnnie)
7.5 2002 Więzień grający w piłkę (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Więzień grający w piłkę (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Więzień grający w piłkę (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Więzień grający w piłkę (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jo D. Jonz filmy Jo D. Jonz najlepsze filmy Jo D. Jonz zdjęcia Jo D. Jonz galeria Jo D. Jonz biografia Jo D. Jonz nominacje Jo D. Jonz nagrody i wyróżnienia Jo D. Jonz filmografia Jo D. Jonz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.