Jo Champa
Data urodzenia: 1968-01-23
Miejsce urodzenia: Long Branch, New Jersey, USA
Stan cywilny: mąż Joseph Farrell, syn Sean (ur. 2004)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.0 2009 Adrianna Villani (gościnnie)
7.3 2002 Adrianna Villani (gościnnie)
6.2
Wybuchowa rodzinka
Whole Shebang, The
2000 Adrianna Villani (gościnnie)
0.0 1998 Adrianna Villani (gościnnie)
7.0 1995 Adrianna Villani (gościnnie)
7.7 1994 Adrianna Villani (gościnnie)
6.1
Małpi kłopot
Monkey Trouble
1994 Adrianna Villani (gościnnie)
7.1
Mały Budda
Little Buddha
1993 Adrianna Villani (gościnnie)
7.2
Szukając sprawiedliwości
Out for Justice
1991 Adrianna Villani (gościnnie)
7.3
Szukając sprawiedliwości
Out for Justice
1991 Adrianna Villani (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jo Champa filmy Jo Champa najlepsze filmy Jo Champa zdjęcia Jo Champa galeria Jo Champa biografia Jo Champa nominacje Jo Champa nagrody i wyróżnienia Jo Champa filmografia Jo Champa aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.