J.K. Simmons
Data urodzenia: 1955-01-09
Miejsce urodzenia: Detroit, Michigan, USA
Stan cywilny: żona Michelle Schumacher, 2 dzieci: m.in. syn Joseph (ur. 1998)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2013 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
0.0 2011 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
0.0 2011 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
0.0
Dobry doktor
Good Doctor, The
2011 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
5.0 2010 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
7.3
Dorastająca nadzieja
Raising Hope
2010 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
7.4 2010 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
4.2
Czerwone piaski
Red Sands
2009 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
5.8
Za jakie grzechy
New in Town
2009 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
5.7
Ekstrakt
Extract
2009 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
7.1
Melanż z muchą
Party Down
2009 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
7.7
Niezwykłe przypadki Flapjacka
Marvelous Misadventures of Flapjack, The
2008 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
7.6
Amerykański tata
American Dad!
2005 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
9.0 2004 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
7.9 2002 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
6.7
Mexican
Mexican, The
2001 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
6.8
Miłość w Nowym Jorku
Autumn in New York
2000 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
7.1 2000 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
7.7
Wbrew regułom
Cider House Rules, The
1999 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
5.5 1999 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
7.1 1998 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
8.2
Oz
1997 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
8.2
Oz
1997 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
6.9
Krytyczna terapia
Extreme Measures
1996 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
7.3
Meandry sprawiedliwości
Swift Justice
1996 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
0.0 1996 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
7.5 1995 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
7.2
Spec
Ref, The
1994 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
7.8
Szopy w natarciu
Heisei tanuki gassen pompoko
1994 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
7.7 1993 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 J. Jonah Jameson (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

J.K. Simmons filmy J.K. Simmons najlepsze filmy J.K. Simmons zdjęcia J.K. Simmons galeria J.K. Simmons biografia J.K. Simmons nominacje J.K. Simmons nagrody i wyróżnienia J.K. Simmons filmografia J.K. Simmons aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.