J.J. Johnston
Data urodzenia: 1933-10-24
Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA
Stan cywilny: żona Patricia Ann Johnston (1957-1983)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
10.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Stankavitch (gościnnie)
6.1
Hiszpański więzień
Spanish Prisoner, The
1997 Happy (gościnnie)
6.4
Dziewczyna gangstera
Mad Dog and Glory
1993 Happy (gościnnie)
5.5 1993 Happy (gościnnie)
6.7 1991 Happy (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Happy (gościnnie)
7.0 1988 Happy (gościnnie)
7.4
Fatalne zauroczenie
Fatal Attraction
1987 Happy (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Happy (gościnnie)
7.8 1987 Happy (gościnnie)
5.7 1986 Happy (gościnnie)
6.2 1982 Happy (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Happy (gościnnie)
8.1
W końcu czyje to życie?
Whose Life Is It Anyway?
1981 Happy (gościnnie)
8.5 1979 Happy (gościnnie)
6.1 1975 Happy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

J.J. Johnston filmy J.J. Johnston najlepsze filmy J.J. Johnston zdjęcia J.J. Johnston galeria J.J. Johnston biografia J.J. Johnston nominacje J.J. Johnston nagrody i wyróżnienia J.J. Johnston filmografia J.J. Johnston aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.