Jiří Sovák
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 1991 Rousar
7.6
Powrót Arabeli
Arabela se vrací
1990 Vigo
7.8
Latający Czestmir
Létající Cestmír
1984 Profesor Langmeier
4.5 1984 Karus
7.8 1979 Vigo
8.5
Pod jednym dachem
Chalupáři
1975 Evžen Huml
8.7
Historia jednej kamienicy
Byl jednou jeden dům
1974 Budák
8.0 1972 Bouvard
7.5 1971 Sýkora
7.0 1969 Ojciec Emila (1969)
8.0 1968 Pecháček (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jiří Sovák filmy Jiří Sovák najlepsze filmy Jiří Sovák zdjęcia Jiří Sovák galeria Jiří Sovák biografia Jiří Sovák nominacje Jiří Sovák nagrody i wyróżnienia Jiří Sovák filmografia Jiří Sovák aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.