Jiří Lábus
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2004
7.6
Powrót Arabeli
Arabela se vrací
1990 Rumburak
7.8
Latający Czestmir
Létající Cestmír
1984 David Pelz (dorosły)
4.5 1984
8.0
Goście
Návštěvníci
1983 Policjant
7.8 1979 Rumburak
7.0 1969 Kontroler ruchu powietrznego (1978)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jiří Lábus filmy Jiří Lábus najlepsze filmy Jiří Lábus zdjęcia Jiří Lábus galeria Jiří Lábus biografia Jiří Lábus nominacje Jiří Lábus nagrody i wyróżnienia Jiří Lábus filmografia Jiří Lábus aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.