Jimmy Shubert
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
3.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Frank Pulaski (gościnnie)
7.1 2011 Tony (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Zastępca reżysera / Strażnik więzienny (gościnnie)
7.5 2002 Frank Pulaski (gościnnie)
9.1 1999 Frank Pulaski (gościnnie)
7.6 1999 Frank Pulaski (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jimmy Shubert filmy Jimmy Shubert najlepsze filmy Jimmy Shubert zdjęcia Jimmy Shubert galeria Jimmy Shubert biografia Jimmy Shubert nominacje Jimmy Shubert nagrody i wyróżnienia Jimmy Shubert filmografia Jimmy Shubert aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.