Jimmy Palumbo
Data urodzenia: 1965-05-26
Miejsce urodzenia: Rahway, New Jersey, USA
Stan cywilny: żona Stephanie (od 2008), córka Natalie

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Mężczyzna w ciężarówce (gościnnie)
0.0 2011 Mężczyzna w ciężarówce (gościnnie)
6.3
Pożyczony narzeczony
Something Borrowed
2011 Mężczyzna w ciężarówce (gościnnie)
5.9 2011 Mężczyzna w ciężarówce (gościnnie)
6.2 2011 Mężczyzna w ciężarówce (gościnnie)
0.0 2010 Mężczyzna w ciężarówce (gościnnie)
8.1
Zakazane imperium
Boardwalk Empire
2010 Biznesmen (gościnnie)
8.0
Jak to się robi w Ameryce
How to Make It in America
2010 Mężczyzna w ciężarówce (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Sal Barberini (gościnnie)
7.8 2008 Mike (gościnnie)
7.9
Ślepa sprawiedliwość
Blind Justice
2005 Mężczyzna w ciężarówce (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Mężczyzna w ciężarówce (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Prezenter (gościnnie)
10.0 2003 Mężczyzna w ciężarówce (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Mężczyzna w ciężarówce (gościnnie)
7.5 2002 Pan Gorman (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Mężczyzna w ciężarówce (gościnnie)
7.0 1999 Mężczyzna w ciężarówce (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Mężczyzna w ciężarówce (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Mężczyzna w ciężarówce (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Mężczyzna w ciężarówce (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Chory drań (gościnnie)
7.6 1993 Mężczyzna w ciężarówce (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jimmy Palumbo filmy Jimmy Palumbo najlepsze filmy Jimmy Palumbo zdjęcia Jimmy Palumbo galeria Jimmy Palumbo biografia Jimmy Palumbo nominacje Jimmy Palumbo nagrody i wyróżnienia Jimmy Palumbo filmografia Jimmy Palumbo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.