Jimmy Ortega
Data urodzenia: El Paso, T
Miejsce urodzenia: żona Laurie Ortega (od 17.09.1988), 2 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Policjant pod ostrzałem
7.3
Mój śmiertelny wróg
My Own Worst Enemy
2008 Żołnierz Garcii (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Gliniarz (gościnnie)
7.3 2001 Decoński agent nr 3 (gościnnie)
6.5
Zabójczy układ
Replacement Killers, The
1998 Gangster
7.6
Tajemnice Los Angeles
L.A. Confidential
1997 Meksykanin(niewymieniony w czołówce)
7.4 1997 Morderca (gościnnie)
7.1
Ostatni sprawiedliwy
Last Man Standing
1996 Ochroniarz Ramireza
5.5
Oblicza mordercy
Dead Connection
1994 Vince
7.2
Gliniarz z Beverly Hills III
Beverly Hills Cop III
1994 Rondell
6.4 1992 Bonejacker
7.3
Wydział wewnętrzny
Internal Affairs
1990 Oscar
7.9
Wojny narkotykowe - Camarena
Drug Wars: The Camarena Story
1990 James Ortega
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Porucznik Torres (gościnnie)
6.8 1981 Ramon (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Suertudo (gościnnie)
7.7 1968 Reporter

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jimmy Ortega filmy Jimmy Ortega najlepsze filmy Jimmy Ortega zdjęcia Jimmy Ortega galeria Jimmy Ortega biografia Jimmy Ortega nominacje Jimmy Ortega nagrody i wyróżnienia Jimmy Ortega filmografia Jimmy Ortega aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.