Jimmie F. Skaggs
Data urodzenia: 1944-12-20
Miejsce urodzenia: 2004-07-06
Stan cywilny: Hot Springs, Arkansas, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Norm, mechanik (gościnnie)
7.6 2001 Tookie (2002) (gościnnie)
6.3
Człowiek widmo
Hollow Man
2000 Tookie (2002) (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Tookie (2002) (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Tookie (2002) (gościnnie)
6.9
Wyspa piratów
Cutthroat Island
1995 Tookie (2002) (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Tookie (2002) (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Tookie (2002) (gościnnie)
7.3
Flash
Flash, The
1990 Tookie (2002) (gościnnie)
7.9 1990 Tookie (2002) (gościnnie)
7.0 1990 Tookie (2002) (gościnnie)
7.8 1989 Tookie (2002) (gościnnie)
7.0
Poprzednia noc
Night Before, The
1988 Tookie (2002) (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Tookie (2002) (gościnnie)
7.6 1984 Tookie (2002) (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Tookie (2002) (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Tookie (2002) (gościnnie)
6.8 1981 Tookie (2002) (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Tookie (2002) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jimmie F. Skaggs filmy Jimmie F. Skaggs najlepsze filmy Jimmie F. Skaggs zdjęcia Jimmie F. Skaggs galeria Jimmie F. Skaggs biografia Jimmie F. Skaggs nominacje Jimmie F. Skaggs nagrody i wyróżnienia Jimmie F. Skaggs filmografia Jimmie F. Skaggs aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.