Jim True-Frost
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2010 Ted Pratchett (gościnnie)
5.0 2009 Ted Pratchett (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Seth (gościnnie)
7.8 2008 Ted Pratchett (gościnnie)
7.5 2005 Ted Pratchett (gościnnie)
0.0 2002 Ted Pratchett (gościnnie)
7.3 2002 Dave Keppling (gościnnie)
8.5
Prawo ulicy
The Wire
2002 Roland 'Prez' Pryzbylewski
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Ted Pratchett (gościnnie)
5.8 1996 Ted Pratchett (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Ted Pratchett (gościnnie)
7.4
Hudsucker Proxy
Hudsucker Proxy, The
1994 Ted Pratchett (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jim True-Frost filmy Jim True-Frost najlepsze filmy Jim True-Frost zdjęcia Jim True-Frost galeria Jim True-Frost biografia Jim True-Frost nominacje Jim True-Frost nagrody i wyróżnienia Jim True-Frost filmografia Jim True-Frost aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.