Jim Prim
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Członek załogi / Słuchacz Scott Redemption (gościnnie)
7.8 2011 Profesor na rozdaniu dyplomów (gościnnie)
0.0 2010 Członek załogi / Słuchacz Scott Redemption (gościnnie)
6.5
Bloodworth
Provinces of Night
2010 Członek załogi / Słuchacz Scott Redemption (gościnnie)
7.9
Pogoda na miłość
One Tree Hill
2003 Członek załogi / Słuchacz Scott Redemption (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jim Prim filmy Jim Prim najlepsze filmy Jim Prim zdjęcia Jim Prim galeria Jim Prim biografia Jim Prim nominacje Jim Prim nagrody i wyróżnienia Jim Prim filmografia Jim Prim aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.