Jim Pirri
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Sergei (gościnnie)
3.8 2007 Sergei (gościnnie)
7.8 2007 Ojciec (gościnnie)
7.3 2004 Bernardo Espargosa (gościnnie)
8.0
Zawód glina
10-8: Officers on Duty
2003 Sergei (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Sergei (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Sergei (gościnnie)
6.2
Agent w spódnicy
She Spies
2002 Sergei (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Sergei (gościnnie)
7.6 2001 Sergei (gościnnie)
7.7
Łowcy Koszmaru
FreakyLinks
2000 Sergei (gościnnie)
7.6
Na granicy światów
Others, The
2000 Sergei (gościnnie)
8.6 2000 Sergei (gościnnie)
10.0 2000 Sergei (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Roderick Hammerbacher (gościnnie)
7.0 1999 Sergei (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Sergei (gościnnie)
5.5 1997 Sergei (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Sergei (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Sergei (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Sergei (gościnnie)
7.0 1995 Sergei (gościnnie)
7.2 1994 Sergei (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Sergei (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Sergei (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Sergei (gościnnie)
6.1 1991 Sergei (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Sergei (gościnnie)
7.3 1990 Sergei (gościnnie)
6.5
Czarodziej
Wizard, The
1989 Sergei (gościnnie)
8.2 1989 Sergei (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Sergei (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jim Pirri filmy Jim Pirri najlepsze filmy Jim Pirri zdjęcia Jim Pirri galeria Jim Pirri biografia Jim Pirri nominacje Jim Pirri nagrody i wyróżnienia Jim Pirri filmografia Jim Pirri aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.