Jim Parrack
Data urodzenia: 1981-02-08
Miejsce urodzenia: Allen, Teksas, USA
Stan cywilny: żona Ciera Parrack (od 19.10.2008)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Hoyt Fortenberry
0.0
Sal
2011 Hoyt Fortenberry
5.7
Inwazja: Bitwa o Los Angeles
Battle: Los Angeles
2011 Hoyt Fortenberry
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Hoyt Fortenberry
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Nick Munroe (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Hoyt Fortenberry
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Ted Carr (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Hoyt Fortenberry
7.5 2002 Roger Zisk (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Sierżant Jack Day (gościnnie)
0.0

0 Hoyt Fortenberry

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jim Parrack filmy Jim Parrack najlepsze filmy Jim Parrack zdjęcia Jim Parrack galeria Jim Parrack biografia Jim Parrack nominacje Jim Parrack nagrody i wyróżnienia Jim Parrack filmografia Jim Parrack aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.