Jim Ortlieb
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2010 Jack O'Brien (gościnnie)
0.0 2010 Jack O'Brien (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Jack O'Brien (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Hal (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Jack O'Brien (gościnnie)
7.3 2004 John Swinton (gościnnie)
7.3 2002 Doktor Kagen (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Jack O'Brien (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Jack O'Brien (gościnnie)
7.0 2001 Jack O'Brien (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Andrew Wayne Milne (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Jack O'Brien (gościnnie)
7.6 2000 Jack O'Brien (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Winston Barger (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Jack O'Brien (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Jack O'Brien (gościnnie)
7.6 1999 Jack O'Brien (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Jack O'Brien (gościnnie)
7.7 1998 Jack O'Brien (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Jack O'Brien (gościnnie)
6.3
Reakcja łańcuchowa
Chain Reaction
1996 Jack O'Brien (gościnnie)
7.0 1995 Jack O'Brien (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Jack O'Brien (gościnnie)
6.7
Babe
Babe, The
1992 Jack O'Brien (gościnnie)
7.1
Kevin sam w domu
Home Alone
1990 Jack O'Brien (gościnnie)
7.3
Linia życia
Flatliners
1990 Jack O'Brien (gościnnie)
8.9 1985 Jack O'Brien (gościnnie)
0.0

0 Jack O'Brien (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jim Ortlieb filmy Jim Ortlieb najlepsze filmy Jim Ortlieb zdjęcia Jim Ortlieb galeria Jim Ortlieb biografia Jim Ortlieb nominacje Jim Ortlieb nagrody i wyróżnienia Jim Ortlieb filmografia Jim Ortlieb aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.