Jim Ford
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Joe (gościnnie)
0.0 2011 Joe (gościnnie)
7.4
Miasto złodziei
Town, The
2010 Joe (gościnnie)
4.1 2010 Joe (gościnnie)
3.8 2009 Joe (gościnnie)
7.8 2008 Zły technik (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Joe (gościnnie)
8.2
Wyrok
Conviction
2006 Joe (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Kasjer (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jim Ford filmy Jim Ford najlepsze filmy Jim Ford zdjęcia Jim Ford galeria Jim Ford biografia Jim Ford nominacje Jim Ford nagrody i wyróżnienia Jim Ford filmografia Jim Ford aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.