Jim Devoti
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2011 Przystojniak (gościnnie)
0.0 2010 Przystojniak (gościnnie)
7.2
W nurcie życia
Middle Men
2009 Przystojniak (gościnnie)
7.8
Współczesna rodzina
Modern Family
2009 Ron (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Marshal Bernaski (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Przystojniak (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Przystojniak (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Przystojniak (gościnnie)
7.3 2004 Steffen Gross (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Przystojniak (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jim Devoti filmy Jim Devoti najlepsze filmy Jim Devoti zdjęcia Jim Devoti galeria Jim Devoti biografia Jim Devoti nominacje Jim Devoti nagrody i wyróżnienia Jim Devoti filmografia Jim Devoti aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.