Jim Cummings
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.8 2010 Dunkin (głos) (gościnnie)
6.8
Gwiezdne wojny: Wojny klonów
Star Wars: The Clone Wars
2008 Dunkin (głos) (gościnnie)
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Głęboki głos wymawiający nazwy broni Bulgota / Gospodarz (głos) (gościnnie)
5.5
Moi przyjaciele - Tygrys i Kubuś
My Friends Tigger & Pooh
2007 Dunkin (głos) (gościnnie)
5.8
Klub Przyjaciół Myszki Miki
Mickey Mouse Clubhouse
2006 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.5
Kaczor Dodgers
Duck Dodgers
2003 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.6
Ozzy i Drix
Ozzy & Drix
2002 Dunkin (głos) (gościnnie)
6.8
Cafe Myszka
House of Mouse
2001 Dunkin (głos) (gościnnie)
5.0
Kubusiowe opowieści
Book of Pooh, The
2001 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.1
Legenda Tarzana
Legend of Tarzan, The
2001 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.3 2001 Dunkin (głos) (gościnnie)
8.9 2001 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.3
Przygody Jackie Chana
Jackie Chan Adventures
2000 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.3
Chojrak - tchórzliwy pies
Courage, the Cowardly Dog
1999 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.8
Produkcje Myszki Miki
Mickey Mouse Works
1999 Dunkin (głos) (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 Kubuś Puchatek (głos) (gościnnie)
6.7
Tajne akta Psiej Agencji
Secret Files of the SpyDogs, The
1998 Dunkin (głos) (gościnnie)
6.5
Kotopies
CatDog
1998 Dunkin (głos) (gościnnie)
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.3
101 Dalmatyńczyków
101 Dalmatians: The Series
1997 Dunkin (głos) (gościnnie)
6.4 1997 Dunkin (głos) (gościnnie)
10.0 1997 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Dunkin (głos) (gościnnie)
6.4
Pokémon
Poketto monsutâ
1997 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.2
Kacza paczka
Quack Pack
1996 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.2 1996 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.8 1996 Dunkin (głos) (gościnnie)
9.2 1996 Dunkin (głos) (gościnnie)
8.3 1996 Dunkin (głos) (gościnnie)
10.0 1996 Dunkin (głos) (gościnnie)
10.0 1996 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.6
Laboratorium Dextera
Dexter's Laboratory
1996 Dunkin (głos) (gościnnie)
8.0
Świat według Ludwiczka
Life with Louie
1995 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.1
Maska
Mask, The
1995 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.6
Timon i Pumba
Timon and Pumbaa
1995 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.6 1995 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.2
Kleszcz
Tick, The
1994 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.1 1994 Dunkin (głos) (gościnnie)
8.1 1994 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.5 1994 Dunkin (głos) (gościnnie)
6.9
Dwa głupie psy
2 Stupid Dogs
1993 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.6 1993 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.2
Szmergiel
Bonkers
1993 Dunkin (głos) (gościnnie)
8.3
SWAT Kats: Radykalny szwadron
Swat Kats: The Radical Squadron
1993 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.7 1993 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.9 1993 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.0 1993 Dunkin (głos) (gościnnie)
10.0 1993 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.3
Animaniacy
Animaniacs
1993 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.5
Mała syrenka
Little Mermaid, The
1992 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.2
Rodzina Addamsów
Addams Family, The
1992 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.0
Goofy i inni
Goof Troop
1992 Dunkin (głos) (gościnnie)
9.1 1992 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.8 1992 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.8 1992 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.3
Gdzie jest Wally?
Where's Waldo?
1991 Dunkin (głos) (gościnnie)
8.5
Piraci Mrocznych Wód
Pirates of Darkwater
1991 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.3
Dzielny Agent Kaczor
Darkwing Duck
1991 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.3 1991 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.6
Super Baloo
TaleSpin
1990 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.9 1990 Dunkin (głos) (gościnnie)
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.5
Przygody Animków
Tiny Toon Adventures
1990 Dunkin (głos) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.7
Drużyna RR
Chip 'n Dale Rescue Rangers
1989 Dunkin (głos) (gościnnie)
8.0
Kalifornijskie rodzynki
California Raisins
1989 Dunkin (głos) (gościnnie)
8.0 1989 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.9
Nowe przygody Kubusia Puchatka
New Adventures of Winnie the Pooh, The
1988 Dunkin (głos) (gościnnie)
6.8
Szczeniak zwany Scooby Doo
Pup Named Scooby-Doo, A
1988 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 Dunkin (głos) (gościnnie)
8.5 1987 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.3
Wojownicze Żółwie Ninja
Teenage Mutant Ninja Turtles
1987 Dunkin (głos) (gościnnie)
8.0
Laputa – podniebny zamek
Tenkû no shiro Rapyuta
1986 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.8
Gumisie
Gummi Bears, The
1985 Dunkin (głos) (gościnnie)
10.0 1985 Dunkin (głos) (gościnnie)
7.8
Transformery
Transformers
1984 Dunkin (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jim Cummings filmy Jim Cummings najlepsze filmy Jim Cummings zdjęcia Jim Cummings galeria Jim Cummings biografia Jim Cummings nominacje Jim Cummings nagrody i wyróżnienia Jim Cummings filmografia Jim Cummings aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.