Jim Coope
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Detektyw (gościnnie)
6.3 2009 Detektyw (gościnnie)
6.5 2009 Detektyw (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Smith (gościnnie)
7.8 2008 Detektyw (gościnnie)
8.2
Wyrok
Conviction
2006 Detektyw (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Detektyw (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Detektyw (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jim Coope filmy Jim Coope najlepsze filmy Jim Coope zdjęcia Jim Coope galeria Jim Coope biografia Jim Coope nominacje Jim Coope nagrody i wyróżnienia Jim Coope filmografia Jim Coope aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.