Jim Carter
Data urodzenia: 1948-08-19
Miejsce urodzenia: Harrogate, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: żona Imelda Staunton (od 1983), córka Bessie (ur. 1993)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Pan Charles Carson
8.2 2010 Pan Charles Carson
6.6 2009 Pan Charles Carson
6.8
Wilcze prawo: 1980
Red Riding: In the Year of Our Lord 1980
2009 Pan Charles Carson
6.8
Wilcze prawo: 1983
Red Riding: In the Year of Our Lord 1983
2009 Pan Charles Carson
6.8 2009 Pan Charles Carson
8.5 2007 Pan Charles Carson
7.7 2001 Pan Charles Carson
7.8 1999 Pan Charles Carson
7.2
Zakochany Szekspir
Shakespeare in Love
1998 Pan Charles Carson
6.5
Legionista
Legionnaire
1998 Pan Charles Carson
6.0
Trzymaj aspidistrę w locie
Keep the Aspidistra Flying
1997 Pan Charles Carson
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Pan Charles Carson
7.6
Orkiestra
Brassed Off
1996 Pan Charles Carson
5.5 1995 Pan Charles Carson
6.0 1995 Pan Charles Carson
8.1
Czarny książę
Black Beauty
1994 Pan Charles Carson
8.3 1992 Pan Charles Carson
7.0 1991 Pan Charles Carson
6.6
Wiedźmy
Witches, The
1990 Pan Charles Carson
7.2 1990 Pan Charles Carson
10.0 1990 Pan Charles Carson
7.0
Eryk wiking
Erik the Viking
1989 Pan Charles Carson
6.7 1988 Pan Charles Carson
9.6
Światła kabaretów
Lost Empires
1986 Pan Charles Carson
7.0 1986 Pan Charles Carson
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Pan Charles Carson
10.0 1985 Pan Charles Carson
10.0 1985 Pan Charles Carson
7.6
Ściśle tajne
Top Secret!
1984 Pan Charles Carson
7.2 1982 Pan Charles Carson
8.0 1979 Pan Charles Carson

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jim Carter filmy Jim Carter najlepsze filmy Jim Carter zdjęcia Jim Carter galeria Jim Carter biografia Jim Carter nominacje Jim Carter nagrody i wyróżnienia Jim Carter filmografia Jim Carter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.