Jim Beaver
Data urodzenia: 1950-08-12
Miejsce urodzenia: Laramie, Wyoming, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1/ Deborah S. Young (10.08.1973 - 01.10.1976, rozwód); 2/ Cecily Adams (07.05.1989 - 03.03.2004, jej śmierć), córka Madeline Rose (ur. 19.08.2001)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Bobby Singer
6.2 2009 Bobby Singer
7.6
Wyspa Harpera
Harper's Island
2009 Bobby Singer
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Gus Sloan (gościnnie)
8.8 2008 Lawson (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Cobb Holwell (gościnnie)
7.8
Ten sam dzień
Day Break
2006 Bobby Singer
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Bobby Singer
7.9
Świry
Psych
2006 Bobby Singer
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Bobby Singer
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Bobby Singer
8.0 2004 Ellsworth
6.2
Wstrząsy
Tremors
2003 Bobby Singer
7.5 2002 Szeryf Mathis (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Bobby Singer
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Oficer więzienny (gościnnie)
7.3 2001 Bobby Singer
7.1
Kto tu zwariował?
Trouble with Normal, The
2000 Bobby Singer
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Stanley Tanner (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Bobby Singer
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Tony (gościnnie)
7.0
Ochrona absolutna
Total security
1997 Bobby Singer
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Bobby Singer
9.0 1996 Bobby Singer
7.0 1996 Bobby Singer
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Bobby Singer
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Bobby Singer
6.3 1994 Bobby Singer
7.8 1994 Bobby Singer
6.8
Geronimo: Amerykańska legenda
Geronimo: An American Legend
1993 Bobby Singer
6.3 1993 Bobby Singer
7.6 1993 Bobby Singer
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Bobby Singer
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Koroner (gościnnie)
7.0 1992 Bobby Singer
6.7 1992 Bobby Singer
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Bobby Singer
0.0 1990 Bobby Singer
7.9
Młodzi jeźdźcy
Young Riders, The
1989 Bobby Singer
7.8
Biografie
Biography
1987 Bobby Singer
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Bobby Singer
6.3 1986 Bobby Singer
5.6 1984 Bobby Singer
7.6 1983 Bobby Singer
6.6
Nocny jastrząb
Nighthawks
1981 Bobby Singer
9.8 1978 Bobby Singer
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Bobby Singer

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jim Beaver filmy Jim Beaver najlepsze filmy Jim Beaver zdjęcia Jim Beaver galeria Jim Beaver biografia Jim Beaver nominacje Jim Beaver nagrody i wyróżnienia Jim Beaver filmografia Jim Beaver aktor Jim Beaver scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.