Jill Kerman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1984 Betty (1986) (gościnnie)
0.0 1983 Jill Elston
0.0 1977 Sue Bainbridge
0.0 1969 Carol Eccles
0.0 1968 Penny Wheeler/Hedges
0.0 1966 Sally Spencer (gościnnie)
5.5 1960 Maggie Dunlop/Redman (1982-1984, 1992-1993)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jill Kerman filmy Jill Kerman najlepsze filmy Jill Kerman zdjęcia Jill Kerman galeria Jill Kerman biografia Jill Kerman nominacje Jill Kerman nagrody i wyróżnienia Jill Kerman filmografia Jill Kerman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.