Jill Baker
Data urodzenia: Wielka Bry
Miejsce urodzenia: mąż Bob Peck (1982 - 04.04.1999, jego śmierć), 3 dzieci: Hannah, George i Milly

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
10.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 (różne głosy)
7.1
Połów szczęścia w Jemenie
Salmon Fishing in the Yemen
2011 (różne głosy)
7.1
Poza podejrzeniem
Above Suspicion
2009 (różne głosy)
7.8
Ocean dusz
Sea of Souls
2004 (różne głosy)
7.2
Opowieści kanterberyjskie
Canterbury Tales, The
2003 (różne głosy)
0.0 2000 (różne głosy)
7.2
Zakochany Szekspir
Shakespeare in Love
1998 (różne głosy)
0.0 1998 (różne głosy)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 (różne głosy)
7.6 1994 (różne głosy)
10.0 1982 (różne głosy)
7.4
Tylko głupcy i konie
Only Fools and Horses
1981 (różne głosy)
8.7 1977 (różne głosy)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jill Baker filmy Jill Baker najlepsze filmy Jill Baker zdjęcia Jill Baker galeria Jill Baker biografia Jill Baker nominacje Jill Baker nagrody i wyróżnienia Jill Baker filmografia Jill Baker aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.