Jesus Jr.
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 No Doze / Gonzo (gościnnie)
5.7
Czas odkupienia
Not Forgotten
2009 No Doze / Gonzo (gościnnie)
7.9 2008 No Doze / Gonzo (gościnnie)
8.8 2008 No Doze (gościnnie)
7.9 2008 No Doze / Gonzo (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jesus Jr. filmy Jesus Jr. najlepsze filmy Jesus Jr. zdjęcia Jesus Jr. galeria Jesus Jr. biografia Jesus Jr. nominacje Jesus Jr. nagrody i wyróżnienia Jesus Jr. filmografia Jesus Jr. aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.