Jessica Szohr
Data urodzenia: 1985-03-31
Miejsce urodzenia: Milwaukee, Wisconsin, USA

Biografia:
Jessica Kren Szohr urodziła się 31 marca 1985 roku w Milwaukee w stanie Wisconsin w USA. Jest 23-letnią amerykańską aktorką i modelką o węgierskich i afrykańsko-amerykańskich korzeniach. Najbardziej znana jest z roli Vanessy Ambrams w serialu młodzieżowym "Gossip Girl" ("Plotkara"), gdzie gra przyjaciółkę Dan'a Humphrey. Jessica została odkryta w wieku 16 lat i zaczęła pracować jako modelka w Kohl's Department Store. Ukończyła Menomonee Falls High School w Menomonee Falls w stanie Wisconsin. Jessica Szohr była modelką dla Crate and Barrel, Mountain Dew, Sears, Quaker Oats, Jockey, Jansport, i Seventeen Magazine, gdzie pozowała na całej stronie dla Claire's Boutique. Drugą znaną rolą po "Gossip Girl" był udział w teledysku zespołu 'Daughtry' w piosence "Over You". Ponadto Jessica grała w wielu serialach telewizyjnych, głownie gościnne role: "Somebody Help Me", "CSI: Miami", "Gossip Girl", "What About Brian", "House at the End of the Drive", "The Reading Room", "That's So Raven", "Joan of Arcadia", "Drake & Josh", "What I Like About You" u boku Amandy Bynes, "Uncle Nino" i "My Wife And Kids".
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Vanessa Abrams
0.0 2011 Vanessa Abrams
0.0 2011 Vanessa Abrams
0.0
Jak ona to robi?
I Don't Know How She Does It
2011 Vanessa Abrams
5.3 2011 Vanessa Abrams
0.0 2011 Vanessa Abrams
4.7
Pirania 3D
Piranha 3-D
2010 Vanessa Abrams
6.6
Ale Czad!
Fired Up!
2009 Vanessa Abrams
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Vanessa Abrams
7.7
Czas na Briana
What About Brian
2006 Vanessa Abrams
7.6
Drake i Josh
Drake & Josh
2004 Vanessa Abrams
7.2
Świat Raven
That's So Raven
2003 Vanessa Abrams
7.3 2002 Samantha Barrish (gościnnie)
6.5
Siostrzyczki
Banger Sisters, The
2002 Vanessa Abrams
7.9
On, ona i dzieciaki
My Wife and Kids
2001 Vanessa Abrams

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jessica Szohr filmy Jessica Szohr najlepsze filmy Jessica Szohr zdjęcia Jessica Szohr galeria Jessica Szohr biografia Jessica Szohr nominacje Jessica Szohr nagrody i wyróżnienia Jessica Szohr filmografia Jessica Szohr aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.