Jessica Straus
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2007 Tsume Inuzuka (ang. głos)
8.6 2006 Shizuno Misaki (ang. głos)
8.4 2004 Prostytutka (ang. głos) (gościnnie)
8.0 2004 Chizuru Honsho, K?kaku Shiba (ang. głos)
7.3 2003 Tsubaki Oribe (głos) (ang. głos)
8.2 2002 Hitomi (ang. głos) (gościnnie)
6.2 2002 Dodatkowe głosy (ang.) (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jessica Straus filmy Jessica Straus najlepsze filmy Jessica Straus zdjęcia Jessica Straus galeria Jessica Straus biografia Jessica Straus nominacje Jessica Straus nagrody i wyróżnienia Jessica Straus filmografia Jessica Straus aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.