Jessica Stockmann
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 1999 Luise (gościnnie)
7.0 1997 Evelyn Gabler (gościnnie)
0.0 1995 Rita Gellert (gościnnie)
7.0 1995 Saskia Fernau
0.0 1988 Gabi Wolfgram (gościnnie)
10.0 1986 Heike Stuckmann (2000) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jessica Stockmann filmy Jessica Stockmann najlepsze filmy Jessica Stockmann zdjęcia Jessica Stockmann galeria Jessica Stockmann biografia Jessica Stockmann nominacje Jessica Stockmann nagrody i wyróżnienia Jessica Stockmann filmografia Jessica Stockmann aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.