Jessica Lundy
Data urodzenia: 1966-03-20
Miejsce urodzenia: San Diego, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2009 Myrna Ramsey (gościnnie)
7.7 2009 Myrna Ramsey (gościnnie)
7.1 2008 Sandra Mathison (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Myrna Ramsey (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Myrna Ramsey (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Myrna Ramsey (gościnnie)
7.5 2005 Myrna Ramsey (gościnnie)
7.5 2002 Rachel Sweeney (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Myrna Ramsey (gościnnie)
6.5
Siostrzyczki
Banger Sisters, The
2002 Myrna Ramsey (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Myrna Ramsey (gościnnie)
8.7
Między nami facetami
Some Of My Best Friends
2001 Myrna Ramsey (gościnnie)
8.4 1999 Myrna Ramsey (gościnnie)
6.4
Wiecie, jak jest...
It's Like, You Know...
1999 Myrna Ramsey (gościnnie)
7.8 1998 Myrna Ramsey (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Myrna Ramsey (gościnnie)
9.0 1995 Myrna Ramsey (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Myrna Ramsey (gościnnie)
6.4
Kocham kłopoty
I Love Trouble
1994 Myrna Ramsey (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Myrna Ramsey (gościnnie)
6.8
Sublokatorka
Single White Female
1992 Myrna Ramsey (gościnnie)
6.1 1991 Myrna Ramsey (gościnnie)
6.0 1990 Myrna Ramsey (gościnnie)
0.0 1990 Myrna Ramsey (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Myrna Ramsey (gościnnie)
7.4 1990 Myrna Ramsey (gościnnie)
6.5
Pocałunek wampira
Vampire's Kiss
1989 Myrna Ramsey (gościnnie)
7.1 1989 Myrna Ramsey (gościnnie)
7.2
Doogie Howser, lekarz medycyny
Doogie Howser, M.D
1989 Myrna Ramsey (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Myrna Ramsey (gościnnie)
0.0

0 Myrna Ramsey (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jessica Lundy filmy Jessica Lundy najlepsze filmy Jessica Lundy zdjęcia Jessica Lundy galeria Jessica Lundy biografia Jessica Lundy nominacje Jessica Lundy nagrody i wyróżnienia Jessica Lundy filmografia Jessica Lundy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.