Jessica Collins
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.5 2010 Dr Elizabeth Lawson (gościnnie)
7.7 2010 Dr Elizabeth Lawson (gościnnie)
6.9 2010 Dr Elizabeth Lawson (gościnnie)
7.2
Gliniarz z Memphis
Memphis Beat
2010 Dr Elizabeth Lawson (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Danielle Raines (gościnnie)
7.1
Rozwodnik Gary
Gary Unmarried
2008 Dr Elizabeth Lawson (gościnnie)
7.4
Faceci na topie
Big Shots
2007 Dr Elizabeth Lawson (gościnnie)
6.5
Zakładnicy
Nine, The
2006 Dr Elizabeth Lawson (gościnnie)
8.8 2005 Dr Elizabeth Lawson (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Zoe / Natalie Harper (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Dr Elizabeth Lawson (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Gloria (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Dr Elizabeth Lawson (gościnnie)
5.0
Andy Richter - władca wszechświata
Andy Richter Controls the Universe
2002 Dr Elizabeth Lawson (gościnnie)
7.3 2002 Marcie Westerfield (gościnnie)
7.9 2002 Dr Elizabeth Lawson (gościnnie)
8.1
Luz we dwóch
Off Centre
2001 Dr Elizabeth Lawson (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Missy (gościnnie)
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 Dr Elizabeth Lawson (gościnnie)
10.0 1996 Dr Elizabeth Lawson (gościnnie)
7.6 1995 Dr Elizabeth Lawson (gościnnie)
7.1 1994 Dr Elizabeth Lawson (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Dr Elizabeth Lawson (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Dr Elizabeth Lawson (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Dr Elizabeth Lawson (gościnnie)
7.3 1990 Dr Elizabeth Lawson (gościnnie)
7.2 1989 Dr Elizabeth Lawson (gościnnie)
8.3 1983 Dr Elizabeth Lawson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jessica Collins filmy Jessica Collins najlepsze filmy Jessica Collins zdjęcia Jessica Collins galeria Jessica Collins biografia Jessica Collins nominacje Jessica Collins nagrody i wyróżnienia Jessica Collins filmografia Jessica Collins aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.