Jessica Benton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1979 Grace Laughton
0.0 1977 Catherine Greenaway
0.0 1976 Eleanor Prentice(gościnnie)
6.7 1971 Lady Cynthia (gościnnie)
6.5 1971 Elizabeth Onedin / Frazer / Lady Fogarty
8.6 1962 Bette (1970) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jessica Benton filmy Jessica Benton najlepsze filmy Jessica Benton zdjęcia Jessica Benton galeria Jessica Benton biografia Jessica Benton nominacje Jessica Benton nagrody i wyróżnienia Jessica Benton filmografia Jessica Benton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.