Jesse Welles
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1984 (gościnnie)
10.0 1983 Doris Leone
8.6 1982 Rhonda (gościnnie)
8.2 1982 Pani Deborah Henley (gościnnie)
8.3 1982 Ann Strong (gościnnie)
10.0 1980
6.2 1979 Cheryl (gościnnie)
7.0 1977 Gwen (1980-81)
7.8 1976 Carol Hinterman (gościnnie)
6.8 1974 Nancy Wade (gościnnie)
7.3 1973 Loretta Kane (gościnnie)
6.6 1969 Ellen (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jesse Welles filmy Jesse Welles najlepsze filmy Jesse Welles zdjęcia Jesse Welles galeria Jesse Welles biografia Jesse Welles nominacje Jesse Welles nagrody i wyróżnienia Jesse Welles filmografia Jesse Welles aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.