Jesse Plemons
Data urodzenia: 1988-04-02
Miejsce urodzenia: Dallas, Teksas, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2013 Jake Burton (gościnnie)
6.0 2012 Jake Burton (gościnnie)
6.4
Mistrz
The Master
2012 Val Dodd
4.4 2010 Jake Burton (gościnnie)
5.5 2009 Jake Burton (gościnnie)
7.0 2009 Jake Burton (gościnnie)
7.1
Oblicza strachu
Fear Itself
2008 Jake Burton (gościnnie)
8.8 2008 Todd (gościnnie)
8.3 2006 Jake Burton (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Jake Burton (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Jake Burton (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Jake Burton (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Jake Burton (gościnnie)
6.2
Rącze konie
All the Pretty Horses
2000 Jake Burton (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Jake Burton (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Jake Burton (gościnnie)
0.0

0 Jake Burton (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jesse Plemons filmy Jesse Plemons najlepsze filmy Jesse Plemons zdjęcia Jesse Plemons galeria Jesse Plemons biografia Jesse Plemons nominacje Jesse Plemons nagrody i wyróżnienia Jesse Plemons filmografia Jesse Plemons aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.