Jesse James
Data urodzenia: 1989-09-14
Miejsce urodzenia: Palm Springs, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Biedny chłopiec
7.5 2010 Biedny chłopiec
0.0 2010 Biedny chłopiec
7.2 2008 Biedny chłopiec
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Lucas Hodge (gościnnie)
7.9 2008 Biedny chłopiec
8.1 2007 Biedny chłopiec
7.5 2002 Jared Stottlemeyer (gościnnie)
8.0 2001 Biedny chłopiec
7.3 2001 Biedny chłopiec
7.3
List w butelce
Message in a Bottle
1999 Biedny chłopiec
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Biedny chłopiec
7.6 1999 Biedny chłopiec
7.7 1998 Biedny chłopiec
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Biedny chłopiec
0.0 1993 Biedny chłopiec
6.0
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger
1993 Biedny chłopiec
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Biedny chłopiec

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jesse James filmy Jesse James najlepsze filmy Jesse James zdjęcia Jesse James galeria Jesse James biografia Jesse James nominacje Jesse James nagrody i wyróżnienia Jesse James filmografia Jesse James aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.