Jesse James Youngblood
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Stary mężczyzna (gościnnie)
0.0 2010 Stary mężczyzna (gościnnie)
0.0 2010 Stary mężczyzna (gościnnie)
8.0 2009 Stary mężczyzna (gościnnie)
0.0 2009 Stary mężczyzna (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Stary mężczyzna (gościnnie)
7.5 2005 Stary mężczyzna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jesse James Youngblood filmy Jesse James Youngblood najlepsze filmy Jesse James Youngblood zdjęcia Jesse James Youngblood galeria Jesse James Youngblood biografia Jesse James Youngblood nominacje Jesse James Youngblood nagrody i wyróżnienia Jesse James Youngblood filmografia Jesse James Youngblood aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.