Jesse D. Goins
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Adwokat Spencera (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Kierownik hotelu (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Sędzia (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Detektyw (gościnnie)
7.8
Cuda
Miracles
2003 Detektyw (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Detektyw (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Detektyw (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Detektyw (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Detektyw (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Detektyw (gościnnie)
7.6 2000 Detektyw (gościnnie)
6.9 1998 Detektyw (gościnnie)
7.0
Ochrona absolutna
Total security
1997 Detektyw (gościnnie)
7.9
Gracze
Players
1997 Detektyw (gościnnie)
7.5 1997 Detektyw (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Detektyw (gościnnie)
5.8
Pięć ton i on
Larger Than Life
1996 Detektyw (gościnnie)
7.6
Plaże Malibu
Malibu Shores
1996 Detektyw (gościnnie)
10.0 1996 Detektyw (gościnnie)
10.0 1995 Detektyw (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Detektyw (gościnnie)
7.6 1993 Detektyw (gościnnie)
7.5
Czas patriotów
Patriot Games
1992 Detektyw (gościnnie)
7.5 1991 Detektyw (gościnnie)
7.3 1990 Detektyw (gościnnie)
7.4 1990 Detektyw (gościnnie)
7.2 1989 Detektyw (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Detektyw (gościnnie)
7.5
ALF
1986 Detektyw (gościnnie)
6.3 1986 Detektyw (gościnnie)
5.7 1986 Detektyw (gościnnie)
7.2
Gry wojenne
WarGames
1983 Detektyw (gościnnie)
10.0 1983 Detektyw (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Detektyw (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Detektyw (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Detektyw (gościnnie)
8.5 1979 Detektyw (gościnnie)
6.2 1979 Detektyw (gościnnie)
8.5 1979 Detektyw (gościnnie)
7.5 1978 Detektyw (gościnnie)
7.0 1978 Detektyw (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jesse D. Goins filmy Jesse D. Goins najlepsze filmy Jesse D. Goins zdjęcia Jesse D. Goins galeria Jesse D. Goins biografia Jesse D. Goins nominacje Jesse D. Goins nagrody i wyróżnienia Jesse D. Goins filmografia Jesse D. Goins aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.